Kanser ve Rafine Yağlar

Kanser ve Rafine Yağlar

Dr.Johanna Budwig’e göre “KANSER” Yağların Rafine Edilmesinin Sonucudur

“Kanser: Problem ve Çözümü”, “Kanser: Bir Yağ Problemi” ve “Tümörün Ölümü” gibi onlarca bilimsel eserin yazarı Dr. Johanna Budwig kandaki yağ asitlerini ilk analiz edebilen bir bilim adamıdır. 1950’de bilim dünyasının yaklaşık 50 seneden beri aradığı, hücre oksijen ve enerjisini karşılayan sülfürik proteinlerin yanındaki bilinmeyen büyük partnerin çoklu doymamış yağ asitleri olduğunu bulmuştur. Yaptığı araştırmalarda rafine edilmiş yağ ve margarinlerin kanserin sebebi olduğunu görür. Bu buluşları sebebiyle İlaç – Tıp ve Yağ sanayinin hedefi olur. Zira O bazı yağlar (rafine edilmiş yağ ve margarinler) için “HAYATİ TEHLİKE ARZEDEN YAĞLAR” ve bazı yağlar (Soğuk Sıkım Doğal Yağlar) için de “HAYATİ ÖNEM ARZEDEN YAĞLAR” demektedir. Aynı şekilde KANSERİN TEMEL sebebini yağların rafine edilişinde görmektedir. Bir taraftan yağların rafine edilişi üzerine kurulu bir yağ sanayi ve bu yağları kullanan gıda sanayi diğer taraftan kanseri “genetik mutasyon” ile izah eden ve kemo terapi yoluyla para basan TIP dünyası. Menfaatleri tehlikeye giren bu gruplar Dr. Johanna Budwig’e dünyayı dar etme savaşını başlatır. Öyle ki yazdığı eserlerini bile basacak matbaa bulamaz, zira matbaalar sanayi tarafından sipariş alamamakla tehdit edilmektedir.

İşte bu Dr. Johanna Budwig 40 seneyi aşkın bir süre tedavisi mümkün değildir denilen binlerce kanser hastasını ilaçsız tedavi eder. Tedavisinin temelini özel bir beslenme oluşturmaktadır. Bilimsel buluşlarının ışığında hazırladığı bu özel beslenmenin en mühim bölümünü Yağ-Protein-Kürü oluşturmaktadır. Bu kür iki temel gıdadan oluşmaktadır (Yağ-Protein Kürünün hazırlanışını TRRİFLER menüsünde bulabilirsiniz):

  • Keten Tohumu Yağı ve
  • Quark

Aynı beslenmenin mühim bir ayağını da fermente edilerek elde edilen Beyaz (Lahana Suyu Tarifi) Lahana Suyu oluşturmaktadır.

Ayrıca bazı meyve suları ve yemişler de kanser hastasının beslenmesinde öne çıkar. Uyguladığı diyetlerde kanser hastasının yemesini kesinlikle yasakladığı gıdalar da söz konusudur. Yumurta gibi. Başka makalelerde Dr. Johanna Budwig ve buluşları hakkında geniş bilgiler aktarmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki Johanna Budwig’e ait ifadeler SOĞUK SIKIM, rafine edilmemiş yağların hayati önem arz ettiğini gösteriyor:

‘’Yağlar tüm canlı formların canlılık fonksiyonlarının, büyümenin ve güneşi kullanabilmenin hâkim şartıdır. Yanlış yağlarla tahrip edilmiş bir insana vitamin, mineral, iz minareller, vs. ile yardımcı olabilme imkânı yok. İnsanlara yardımcı olmak istiyorsak, vücuttaki tahribatın sebeplerini görmeliyiz.’’ Dr. Johanna Budwig (KANSER Problem ve Çözümü isimli eserden alıntı)

Kaliteli bir keten tohumu yağını bu görseli tıklayarak sipariş verebilirsiniz.

“Yağların kimyası üzerine yaptığım bilimsel çalışmalar sonucunda elektron açısından zengin yüksek derecede çoklu doymamış yağ asitlerinin solunum fonksiyonu, oksijen yüklenmesi, oksijenin kullanımı ve sonraki çalışmalarımda güneş fotonları vasıtasıyla güneş enerjisi elektronlarının vücut tarafından emiliminin de bu yağlara bağlı olduğunu keşfettim.” Dr. Johanna Budwig (TÜMÖRÜN Ölümü isimli eserden alıntı)

Sağlık ve Sen