Kanser Tümörü – Ameliyatsız, Işınsız ve Kemosuz Yok Edilebilir mi?

Dr.Johanna Budwig yaptığı bilimsel çalışmalarda “KANSER” oluşumunda temel sebebin Yağların Rafine edilmesi olduğunu görür. Aşağıda ki metin Dr. Johanna Budwig’in kanser tedavisinde çıktığı zirveyi göstermektedir.

Dr. Johanna Budwig:

Tümörün hangi hızla, mesela kolon kanserinde, atılabildiği şaşırtıcıdır. 84 yaşında bir hastada bile aynı sonucu elde ettim. Bu hastanın bağırsağının tamamen kapanması riski sebebiyle ameliyat edilmesi öngörülmüştü. Bana geldikten sonra bir kaç gün gibi kısa bir sürede tümörün tamamen çözülüp vücuttan atılmasını ve hastanın iyileşmesini sağladım. Bu hadiseler istisna değiller. Bana doğal kanser tedavisi için gelen kanser hastalarının %99’u klasik kanser tedavilerinin (ameliyat, ışın, kemo ve hormon terapileri) tamamını görmüş veya bazılarında  geç kalındığı için riskli olacağı sebebiyle ameliyat edilmemişlerdi. Bu durumda ki hastalarda bile bir kaç ay zarfında hastanın iyileşmesini sağladım. İyileşme oranının rahatlıkla %90 hastada mümkün olduğunu söyleyebilirim.

Bu metin 11.09.1967 de Süddeutschen Rundfunk Stuttgart radyosunda ki bir söyleşiden alınmıştır.

Kaynak: Der Tod des Tumors II (Tümörün Ölümü II)

Tümörün Ölümü

Dr. Johanna Budwig 40 seneyi aşkın bir süre tedavisi mümkün değildir denilen binlerce kanser hastasını ilaçsız tedavi eder. Tedavisinin temelini özel bir beslenme oluşturmaktadır. Bilimsel buluşlarının ışığında hazırladığı bu özel beslenmenin en mühim bölümünü Yağ-Protein-Kürü oluşturmaktadır.

REKLAM